Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- ایرنا- مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: بدترین نوع استفاده از سوخت گاز و شیوه گرم کردن منازل و ساختمان ها استفاده از وسیله گرمایشی بخاری است.

به گزارش ایرنا، سید مصطفی علوی عصر شنبه در نشست خبری پیش از افتتاح شانزدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تأسیسات سرمایشی و گرمایشی (ترموتک) در اصفهان، افزود: فقط با عایق سازی ساده موتورخانه ها در مجتمع های مسکونی و اداری می توان از 20 تا 30 درصد اتلاف انرژی جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علوی ادامه داد: عایق سازی ، تعمیرات، عدم استفاده از وسایل سرمایشی وگرمایشی نامناسب و بسیاری اقدامات ساده دیگر می تواند از هدررفت حامل های انرژی که نقش ویژه ای در تشدید آلودگی هوا بویژه در فصول سرد سال دارد، جلوگیری کند.
وی گفت: در استان اصفهان سالانه 21 میلیارد مترمعکب گاز مصرف می شود که رقم بسیار زیاد و قابل ملاحظه ای است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان افزود: اعمال قانون و مقرارت تا میزانی می تواند به مصرف بهینه انرژی و سوخت کمک کند اما آموزش و فرهنگ سازی نقش موثر و سازنده ای برای رسیدن به این هدف بسیار مهم، دارد.
رئیس کمیسیون انرژی، استاندارد مصالح و محیط زیست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در ادامه این جلسه، گفت: در کشور با مازاد سه میلیونی مسکن مواجه هستیم که این موضوع به معنی این است که بیشتر از اینکه به ساخت و سازهای جدید نیاز داشته باشیم به تعمیرات ساختمانی و بازسازی ها نیازمندیم.
احمدرضا طاهری اصل افزود: 27 میلیون باب ساختمان در ازای 24 میلیون خانوار در کشور وجود دارد.
وی گفت: مهرماه امسال آیین‌نامه اجرایی بهینه‌ سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها توسط هیأت دولت تصویب شد که شامل ممیزی انرژی ساختمان ها، رده بندی انرژی ساختمان ها و تعبیه سامانه های کنترلی است.
طاهری افزود: براساس این آیین نامه به دنبال تدوین سه شیوه نامه در قالب ویرایش مبحث 13 و 19 مقررات ملی ساختمان هستیم که به زودی به همه استان ها ابلاغ می شود.
وی اضافه کرد: این شیوه نامه ها استفاده از انرژی های نو، بهینه سازی مصرف انرژی و رده بندی انرژی در ساختمان هاست.
طاهری ادامه داد: سازمان ها دولتی نیز از سال آینده مکلف به استفاده حداقل 20 درصدی از انرژی های تجدیدپذیر براساس این مصوبه هیات دولت است.
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات و تأسیسات سرمایشی و گرمایشی (ترموتک) عصر شنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان افتتاح شد و تا 19 دی ماه سالجاری ادامه دارد.
این نمایشگاه با حضور 115 شرکت کننده از استان های اصفهان، تهران، مازندران، آذربایجان شرقی، البرز، یزد، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، همدان و قم و نمایندگی های فروش کشورهای آلمان، آمریکا، ایتالیا، ترکیه، تایوان و بلژیک در فضایی به مساحت 9 هزار و 200 مترمربع در چهار سالن نمایشگاهی برگزار می شود.
شرکت کنندگان در این نمایشگاه در زمینه لوله و اتصالات تک لایه و چند لایه فاضلاب، عایق های حرارتی و برودتی، ساخت پوستر پمپ آبرسانی، دیگ های بخار آب گرم و سرد، برج های خنک کننده، چیلرهای جذبی تراکمی، فن کوئل، اسپیلیت، پکیج، هواساز، ایرواشر، تهویه مطبوع، تهویه صنعتی دستگاه های رسوب زدا، مشعل های گازوئیلی، رادیاتورها، شیرآلات برنجی، سامانه های گرمایشی از کف، کانال های انتقال هوا، آبگرمکن های گازی و دیواری و کانال های انتقال هوا فعالیت دارند.
همچنین بطور همزمان و در تمام روزهای برگزاری این نمایشگاه ، سمینارهای جانبی با موضوعاتی چون استانداردسازی، ساختمان سبز، انرژی و مقابله با حوادث برگزار می شود.
ت/ 7153 / 6022 خبرنگار: هُدا استکی - انتشار دهنده : عمادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در نشست ارزیابی اولیه بارندگی‌های اخیر با اشاره به احتمال بارش‌های جدید در استان، بر نظارت و ارزیابی ایمن سازه‌های آبی و خاکی تاکیدکرد و اظهار داشت:خوشبختانه در یک ماه گذشته استان شاهد بارش‌های خوبی بود و همین امر باعث ذخیره آب در سازه‌های آبی و خاکی سطح استان شد.
 وی ادامه داد: با توجه به احتمال بارش‌های جدید نیاز است اقدامات لازم برای ارزیابی، ایمن سازی و تخلیه آب سازه‌های آبی خاکی توسط آب منطقه‌ای و منابع طبیعی صورت گیرد و در این زمینه بخشداران و دهیاران همکاری لازم را داشته باشند.
ملک زاده با اشاره به احتمال حوادث ثانویه در مخاطره بارندگی و سیلاب، افزود: شهرداران و بخشداران با استفاده از ظرفیت نظام مهندسی و بنیاد مسکن بازدید و دستورات لازم برای ایمن سازی آن را ارائه کنند.
مدیرکل بحران در خصوص قنوات و چاه‌های کشاورزی آسیب دیده از سیل نیز خواستار تسریع در امدادرسانی توسط جهاد کشاورزی شد و گفت کشاورزان، باغداران و مالکان قنوات جهت پیگیری و ثبت خسارت می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی مناطق خود مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است