Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی یارمحمدیان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: نمایشگاه در اقتصاد از اهمیت بالایی برخوردار است و به نوعی موتور محرک اقتصاد محسوب می‌شود. کشورهایی که نمایشگاه‌های خوب چه در داخل و چه در خارج کشور خود برگزار می‌کنند اقتصادهای پویایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه استان اصفهان از صنعتی ترین شهرهای کشور است و در گذشته میدان نقش جهان اولین و بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی جهان بوده و در جهان از اهمیت بالایی برخوردار بوده است تصریح کرد: نمایشگاه پل شهرستان در شان اصفهان نیست و باید از لحاظ کیفیت با ۱۵ استان بزرگ رقابت کنیم.

مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان با تاکید بر اینکه از لحاظ کیفیت، نمایشگاه های خوبی برگزار می‌شود اما فضای محدودی در اختیار ماست افزود: فضای نمایشگاهی باید در حد استاندارهای بین المللی باشد تا بتوانیم سازمان‌های  خارجی را در محل نمایشگاه دعوت کنیم، در این صورت نمایشگاه در سطح ملی،  منطقه‌ای و بین المللی یک نشان برتر شهری خواهد شد.

یار محمدیان در خصوص طرح جدید نمایشگاه گفت: در مرحله اول سالنی با زیربنای۱۷ هزار متر مربع، یک ساختمان الکتریکال، ساختمان مکانیکال، ساختمان اداری، ساختمان رستوان و سالن همایش پیش بینی شده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های این طرح گفت: در طراحی آن سامانه مکانیکال و سامانه الکتریکال در نظر گرفته شده است.

مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان با بیان اینکه مرحله یک ساختمان اداری ۹ هزار متر مربع است افزود: در ۹ ماهی که در این  مرحله فعالیت شد،  سقف‌ها و بتون ریزی تکمیل و قسمت غربی ساختمان اداری شروع خواهد شد. بعد از تکمیل بتون ریزی نازک کاری ساختمان را آغاز خواهیم کرد.

یارمحمدیان با بیان اینکه سقف و ستون ساختمان الکتریکال و مکانیکال ساخته شده افزود: تا چند روز آینده نماکاری ساختمان شروع خواهد شد، همچنین تا دو ماه آینده  قرارداد سامانه الکتریکی و مکانیکی طرح هم با پیمانکارها منعقد می‌شود.

وی با بیان اینکه سالن رجیسترینگ نیمه کاره رها شده بود و ۸.۵ میلیارد تومان بدهی این بخش را تسویه کردیم اضافه کرد: اکنون با شرکتی قرارداد منعقد شده تا این سالن تکمیل شود، لایه اول طرح حدود یک ماه و تا دو ماه آینده لایه دوم نیز تکمیل خواهد شد.

مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان با بیان اینکه دیواره‌های بزرگ سالن نمایشگاه از جنس ساندویچ پنل است و تعداد شرکت کنندگان در مناقصه این بخش به خاطر افزایش قیمت دلار به حد نصاب نرسیدند افزود: برای اینکه طرح با تعطیلی  مواجه نشود ۶۰۰ میلیون تومان هزینه و ساندویچ پنل‌ها را خریداری کردیم،  امیدواریم بتوانیم تا چهار ماه آینده هم دیواره نمایشگاه را تکمیل کنیم. همچنین در حال حاضر محوطه سازی ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

یارمحمدیان افزود: پیش بینی هزینه مورد نیاز برای ساخت کل طرح ۱۵۹ میلیارد تومان است که حدوداً  ۴۷ میلیارد تومان از آن قرارداد منعقد شده است و پیمانکاران در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه شهریور ماه سال گذشته در مجمع عمومی ۵۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه برای شرکت نمایشگاه در نظر گرفته شد گفت: برای تکمیل  طرح ۳۲ میلیار تومان سهم شهرداری و ۱۷ میلیارد تومان هم اتاق بازرگانی و ما بقی را سهامداران باید پرداخت کنند.

مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان  با بیان اینکه مشکلات فنی و مالی بسیار،  مانع دست از کار کشیدن ما نشده گفت:تمام تلاش خود را انجام می دهیم که این طرح تکمیل شود تا واحدهای تولید بتوانند تولیدات و صادرات خود را افزایش دهند و شاهد افزایش اشتغال و رونق اقتصادی باشیم.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۶۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/بازدید بیش از ۳۰۰۰۰۰ نفر از نمایشگاه در سال ۱۴۰۲
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • ماجرای انتشار دود در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان چه بود؟ + فیلم
  • ماجرای انتشار دود در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان چه بود؟
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید
  • ضرب الاجل استاندار لرستان برای تکمیل ساختمان استانداری
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است