Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با بیان اینکه مصرف انرژی‌های فسیلی از نظر ایجاد آلودگی زیست محیطی آسیب‌زا و منابع این نوع انرژی ها نیز رو به اتمام است، گفت: از این رو نمی‌توان به استفاده از انرژی های فسیلی ادامه داد، بنابراین باید به سمت هوشمندسازی ساختمان حرکت کنیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، غلامحسین عسگری پیش از ظهر امروز شنبه _سیزدهم مهرماه_ اظهار کرد: مبحث هوشمندسازی ساختمان در بیست و دومین نمایشگاه صنعت ساختمان امسال سهمی ۱۰ درصدی دارد و این اتفاق خوبی است زیرا تنها راه چاره ما صرفه جویی انرژی است که با هوشمندسازی ساخت و ساز محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان اصفهان در زمینه تولید مصالح و فناوری‌های نوین ساختمانی از پتانسیل بسیار بالایی برخوردار است، اظهار کرد: منابع و مصالح ساختمانی سنتی رو به اتمام است و چاره ای جز حرکت کردن به سمت فناوری های نوین نداریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با اشاره به معادن شن و ماسه در شرق اصفهان، افزود: وقوع فاجعه در این منطقه را با مصرف مصالح سنتی شاهد هستیم؛ کوره‌های آجرپزی در تولید مصالح، انرژی بسیاری مصرف می کنند درحالی که این مصالح کارایی چندانی نیز ندارند.

عسگری خاطرنشان کرد: امروزه مقدار نخاله ای که از تخریب یک ساختمان تولید می شود بیشتر از مصالح بکاررفته در ساختمان است زیرا بهینه مصرف نمی کنیم.

وی با اشاره به برگزاری بیست و دومین نمایشگاه صنعت ساختمان در اصفهان، تصریح کرد: براساس بند ۳۵ ماده ۷۳ آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل‌ ساختمان، سازمان‌های نظام مهندسی در برگزاری و شرکت  در این نمایشگاه‌ها موظف شده اند زیرا ایجاد چنین نمایشگاه‌هایی محل مناسبی برای تعامل و آگاهی یافتن متخصصان امر از تازه ترین تکنولوژی ها است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان با بیان اینکه مصرف انرژی‌های فسیلی از نظر ایجاد آلودگی زیست محیطی آسیب‌زا و منابع این نوع انرژی ها نیز رو به اتمام است، گفت: از این رو نمی‌توان به استفاده از انرژی های فسیلی ادامه داد، بنابراین باید به سمت هوشمندسازی ساختمان حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: در سازمان نظام مهندسی اصفهان کلاس‌هایی با هدف آشنایی بیشتر مهندسان و متخصصان امر با پیشرفت‌های تکنولوژی ساختمان برگزار می شود.

کد خبر 392139

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان مصالح ساختمانی نخاله های ساختمانی هوشمندسازي شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد

به گزارش همشهری آنلاین، علی اکبر فسایی با بیان این که در دوره کنونی مدیریت شهری یعنی از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تا امروز، میزان جلوگیری از ساخت‌وساز و تخریب سازه‌های غیرقانونی احداث‌شده در حریم شهر تهران، معادل ۱.۵ برابر ۱۰ سال قبل از آن بوده است، عنوان کرد: در ۱۸ ماه ابتدایی دوره ششم مدیریت شهری تهران یعنی در نیمه دوم ۱۴۰۰ و در طول سال ۱۴۰۲، میزان برخوردها با ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم پایتخت نسبت به سال‌های پیش از آن به‌شدت افزایش پیدا کرد، زیرا تلاش و سختگیری شهرداری در این زمینه بسیار بیشتر شد. همین مساله باعث شد که متخلفان متوجه شوند که در دوره کنونی مدیریت شهری نمی‌توانند به‌راحتی دست به تخلف بزنند، زیرا این کار برایشان هزینه مضاعفی به همراه خواهد داشت.

مدیرکل حریم شهر تهران ادامه داد: افزایش هزینه ارتکاب به تخلف ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم پایتخت باعث شد که میل به انجام این تخلف در میان سودجویان کاهش یابد و به همین دلیل در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کمتر شدن ارتکاب به تخلف و در نتیجه، کاهش میزان برخورد با تخلفات مربوطه در حریم شهر تهران بودیم؛ به نحوی که آمار ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم پایتخت از ۸ هزار و ۶۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۳ هزار و ۴۴۴ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت. این در حالی است که در سال گذشته نیز مانند ۱۸ ماه نخست دوره کنونی مدیریت شهری، به‌شدت جلوی ارتکاب به تخلف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم شهر تهران را گرفتیم و سختگیری ما در این زمینه همچنان ادامه دارد.

او افزود: میل به تخلف ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم تهران بیشتر مربوط به مناطق جنوب و جنوب غرب پایتخت است که البته ریشه این تخلفات عمدتا به وجود تداخلات مرزی بین تهران و شهرهای اطراف آن و تعارضات مربوط به اعمال مدیریت چندگانه بر بخش‌هایی از حریم پایتخت بازمی‌گشت، اما با ابلاغ طرح راهبردی حریم شهر تهران توسط استانداری، خوشبختانه این تعارضات برطرف شده و احتمال سوءاستفاده از قانون برای ساخت‌وساز در اطراف پایتخت توسط برخی سودجویان نیز کاهش یافته است.

کد خبر 847510 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهرداری سازمان نوسازی شهر تهران حریم شهر

دیگر خبرها

  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود